Visiomme
Physiscare perustettiin yhdellä visiolla; luomaan uraauurtavia ja tehokkaita luonnollisia henkilökohtaisia hoitotuotteita ja keskittymään kauneuteen ja terveyteen. Antiikin ajoista lähtien kreikkalainen kasvillisuus on ollut korvaamaton aarre ja se on loppumaton terveyden ja hyvinvoinnin lähde. PhysisCare-tuotteet hyödyntävät luonnon viisautta ja sisältävät luonnonmukaisia ainesosia ja puhtaita uutteita Kreikan maaperästä. Kaikki PhysisCaren tuotteet on valmistettu Kreikassa tiukkojen laatuvaatimusten, Euroopan lakien ja asetusten mukaisesti. Niissä on korkea luonnollisten ainesosien osuus, ne ovat dermatologisesti testattuja eivätkä sisällä MITÄÄN synteettisiä raaka-aineita, parabeeneja tai öljytuotteita. PhysisCare myy tuotteitaan useille valikoiduille jälleenmyyjille, joiden määrä kasvaa päivittäin.
”Olivka” kosmetiikkasarja
”Olivka” kosmetiikkasarja on Physis Caren kosmetiikkasarja, joka perustuu kreikkalaiseen luomuoliiviöljyyn ja luonnollisten raaka-aineiden uutteisiin, joilla on edullisia ominaisuuksia kasvoille, vartalolle ja hiuksille. ”Olivka”-sarjassa olemme yhdistäneet luomuoliiviöljyn sopiviin luonnollisiin, aktiivisiin ainesosiin jokaista kehon osaamme varten, jotta voit saada kaikki luonnon edut YHDESTÄ kosmetiikkasarjasta. ”Olivka” on valmistettu Kreikassa tiukkojen laatuvaatimusten, Euroopan lakien ja asetusten mukaisesti. Kaikki ”Olivka”-tuotteet on pakattu erittäin esteettisiin ja laadukkaisiin pakkausmateriaaleihin ja niiden on tarkoitus olla kotisi jalokiviä ja ihana lahja rakkaillesi.
Miksi oliiviöljy?
Oliiviöljyn, aido kreikkalaisen tuotteen kosmeettiset ominaisuudet on tunnettu antiikin ajoista saakka. Voit löytää viitteitä Homeroksesta, Aristofaneista ja muualta, että antiikin naiset levittivät oliiviöljyä suoraan hiuksiinsa ja vartaloonsa antaakseen niille kiiltoa ja terveyttä. Hippokrates, lääketieteen isä, kutsui oliiviöljyä ”suureksi terapeutiksi” ja käytti sitä ihosairauksien hoitoon. Seuraavina vuosina tieteelliset tutkimukset osoittivat viisauden, joka kätkeytyy oliiviöljyn käyttöön kosmeettisena aineena. A-, E- ja D-vitamiineilla ja lukuisilla antioksidanteilla, joita oliiviöljyssä yllin kyllin, on hyödyllisiä ominaisuuksia iholle, hiuksille ja kynsille. Erityisesti E-vitamiini on niin kutsuttu ”kauneuden vitamiini” ikääntymisen vastaisen vaikutuksensa ansiosta. Se on voimakas antioksidantti ja myös estää ihoa menettämästä vettä ja siten suojaa kuivuudelta ja antaa iholle kosteutusta.